Followers

Wednesday, August 29, 2012

Video Gangnam Style

Hehe, mybe aku ketinggalan sebab baru sedar pasal Gangnam Style ni masa raya. Tu pun lepas ter tertengok secara tak sengaja Suasana Gangnam Raya. Eh tapi serius best la. Rasa nak join je famly diorg. Sporting habis. Korang dah tengok? Kalau blum sila la tengok..


Yang Fly fm buat ni pun best walaupun namak buruk rupenye bila menari gangnam style pakai baju kurung


Ape pun bila tengokvideo ni buat aku ketawa bedekah... Banyak lagi kat youtube sebenarnya. Tapi malas la nak letak semua. Dah jadi ikut ikutan nampaknye. Semuanya nak buat versi sendri... heh.

1 comment:

mai aliyah said...

jgn menari pulak nnt baby terkejut tau ^^ huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails