Followers

Wednesday, November 7, 2012

Goodies Bag / Doorgift Bag Comel



Baiklah, dengan ini Cute Creative Creation dengan rasminya akan buka order untuk doorgift bag atau goodies bag yang custom made juga dari brown paper bag. Sebenarnya banyak lagi design yang nak tunjuk tapi tak sempat lagi nak prepare nak print pasal order Buku Doa Amalan Harian doorgift yang tak putus putus. Sibuk ahkak siang malam kan mencari nafkah... =).


Paper bag macam ni skrang dah jadi trend tau. masa Elly Iskandar kahwin pun dia pakai papaer bag ni untuk isi doorgift. simple tapi menarik sangat. So masa malam berinai tu aku pun buat la sama, jadi kepada bride to be yang nak jugak, boleh lah tempah kat kakak ye... =) . Harga adalah seperti berikut;

brown paper bag +  printed(corak/nama) + doily paper +  ribon = RM 1.40
brown paper bag + printed(corak/nama) + doily paper = RM 0.90
brown paper bag + printed(corak/nama) = RM 0.80

brown paper bag +  printed(corak/nama) + doily paper +  ribon = RM 0.90
brown paper bag + printed(corak/nama) + doily paper = RM 0.60
brown paper bag + printed(corak/nama) = RM 0.50



Jadi sila lah melawat blog CuteCreativeCreation.blogspot.com untuk keterangan lanjut ye. order untuk majlis bulan 12 dan tahun 2013 sahaja ye. Bulan 11 tak mampu dah nak ambil order..  Dan nanti bila ada masa akan ku upload lagi contoh contoh paper bag yang lain ye. Kalau korang ada design sendiri pun boleh... =)

1 comment:

Miza Yusof said...

Nice info and thanks for sharing :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails