Followers

Tuesday, May 28, 2013

Majlis Akikah Intan Darina

10 hb 5 hari tu, berlangsung lah majlis akikah My Girl kat kampung suami. Intan darina sangat behave hari tu. Elok je tidur dalam baby Cot dengan baju ala ala puteri dia tu.. Homey hangat. Sume org geram tengok dia. Tq kepada Acu tirah dia yg belikan baju comel tu untuk intan. Maklumlah, ibu masih dalam pantang, x Dpt nak keluar Shopping baju intan masa tu..Hehe..






3 comments:

Cik (Puan) Fizza Lovalova said...

memang comel! :)

Saidina Excel Canopy said...

Comelnye... Seronok tengok ada anak yang comel ni.

Saidina Excel

Nora Karim said...

alololo... comeinya intan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails