Followers

Wednesday, January 29, 2014

Baked Macaroni Cheese in Da House Yooo...


Hai.. sejak jadi mak orang ni, atau sejak jadi bini orang ni, aku rasa ni la first time aku nak share makanan yang aku masak =) Masa zaman anak dara dulu bukan main rajin lagi up gambar makanan, kek la pizaa la kan. Dah jadi mak orang, dah jadi surirumah, jarang la pulak...

Sekarang ni memang jarang la aku masak kek.. Kalau betul-betul teringin je aku masak kek. Nak buat kek untuk orang lagiiiii laaaaaa... kirim salam je la.. Fb Si Manis Comel ahkak tu lama dah bersawang... Maklumlah, dah bizi menguruskan Fb Cute Creative Creation tu... Alhamdullilah, rezeki sentiasa ada...

Ok la, balik pada gambar.. Baked macaroni cheese Atau Makaroni bakar ni dah 3 kali aku buat sejak jadi surirumah ni.. Haha,, Perlu ke nak mention berapa kali buat tu?

Nak ke resepi dia??? Kalau ade 10 orang mintak baru aku up kan resepi dia..buleh??? Hahaha... Malas gila nak taip resepi sebenarnyeeeeeeee... 

Tengah sedap sedap ngap makaroni bakar yang meleleh kejunya ini tetiba kena sound dengan suami tercinta.."jaga makan sayang... jaga makan... "

~ insaf... Sambil teringat botol shake herbalife =)

1 comment:

PUSAT BIMBINGAN KELUARGA HIDAYAH said...

PAKEJ UMRAH serendah RM4,590

Assalamualaikum Tuan/Puan,

ALFAJR TRAVEL & TOURS SDN BHD menyediakan perkhidmatan UMRAH sepanjang tahun 2014 dengan harga yang berpatutan di antara RM4,590 - RM5,890!!

Pendaftaran SEGERA!

Anda boleh layari laman web kami http://www.alfajrtravel.com.my atau hubungi wakil JOHOR 07-2344437 / 012-7434259 untuk sebarang pertanyaan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails