Followers

Friday, March 18, 2016

Minggu Stress Dan Moody

Alahai stressnya. Tak ada mked mood langung. Laptop problem dengan motherboard dai. Terpaksa hantar kedai repair. Makan seminggu lebih katanya. Tak sampai seminggu pun lagi aku dah tak tahan ni. Cannot la guna laptop sementara ni. dah biasa pakai laptop sendiri yang besar, yang laju yang cukup dengn semua software yang biasa kita guna, tetiba kene guna laptop lain adui la sangat susah aku rasa. Tapi Alhamdullilah tetap bersyukur dapat juga laptop sementara untuk buat kerja. Tapi hazab sangat nak buat marketing. Slow sangat.

Perlukan terapi untuk diri sendiri. Tapi nak berak lebih 5 minit pun anak dah melalak ko rasa terapi yang macam mana aku boleh dapat??? Hazabb.

Ingat nak terapi shopping cuci mata kat kedai DIY (tu je pon yang ada kat lipis ni) tengok barang hiasan rumah untuk lengkapkan my working space. Tapi baru 10 minit masuk laki dah call gelabah tunggu dalam kereta lama katanya.

Stress. stress. Stress.

3 comments:

SYANI said...

Standard la tu Aini, bila anak dah 2 & masih kecik2.. Akak pun stress yang sama juga... dah le 4 orang, lagi memacam ragam.

Aini said...

tu la kak.. bru anak dua dah macam ni..alahai

Nabila Syifa said...

Sabarlah.bila anak dh besr nnti msti rindu kenangan wktu anak2 masih kecil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails