Followers

Friday, April 28, 2017

Today Im Sad



Pernah tak kau rasa sedih teramat. Tapi kau tak tau sebab utama sedih kau tu. Fikiran kau kecamuk. Banyak benda yang buat kau sedih. Berjauhan dengan keluarga, rasa terasing kat tempat orang, tak ada kawan, kehidupan sekeliling yang kurang menggembirakan kadang-kadang. Dan tak siapa peduli hati kau walau banyak kali kau luahkan.

Lalu kau buka blog dan luah terus dalam blog. Dengan harapan, semua beban rasa dan kesedihan terluah dan padam dari hati..





2 comments:

Nurzam F. said...

Tabah ye kak. Saya pun selalu rasa macam tu tapi end up pendam sorg2 je sebab kalau diluah pun org keliling takkan faham. :( Paling paling pun diorg suruh kita sabar je. Hmmmm lagi lah rasa sedih :///

Saya selalu baca blog akak. Lately mcm down je. Semoga akak terus kuat. Saya doakan yg baik2 utk akak. :D

Aini said...

Alamak, ada juga yg baca blog kita lagi..hehe.. Tq atas doanya =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails