Followers

Friday, April 5, 2013

37 Weeks 3 Hari



Besar tak perut mak hincik? Besar kan? Macam nak meletup kan? Sebenarnye banyak benda nak cerita ni, dari kes mula cuti, kena tahan wad sampai 6 hari.. Sekarang ni dah keluar wad dah, dah bercuti Kat rumah keluarga mertua ni, tengah tunggu hari je nak bersalin..

Berharap sangat supaya dapat bersalin sebelum 17 April ni walaupun due date adalag 24 April. Ni kes masuk wad punya pasal.. So doktor kata kalau tak bersalin Dan tak ada tanda nak bersalin sampai 16 hbsila menyerah diri ke hospital untuk bersalin secara induce pada 17 hb... detail story in next entry la ye...

Daaaa...

2 comments:

cik chinta said...

cite r cpt. ihi

Wawa Tasliman said...

eh kenapa kena induce?? adoiii..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails