Followers

Tuesday, November 4, 2014

Intan Yang Pandai Make Up

Rasanya dan 3 batang lipstick ibu intan kerjakan... Pening ibu naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.. Dah la ibu ko tengah mood lomah longlai ni... Penat tak habis-habis... Intan ni kalau dia senyap je lebih dari 3 minit, ada 2 kemungkinan je. Samada dia tidur atau dia ada projek best! Nah... Ni projek dia masa orang lain sibuk tengok tv kat depan.. Main lipstick ibu. Siap buat blusher lipstick ibu..





Lipsticks ketiga yang hancur ini adalah lipstic kegemaran ibu.. Tak kuasa dh ibu beli lipstick baru lagi....Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

4 comments:

I'm LZ said...

Assalamualaikum Aini,

Memang meraung bila anak main lipstick.. Kena pula lipstick kesayangan or lipstick baru. Aduhai tak tau nak kata apa..

Serious kecewa kannn..

izzati said...

alahai comei nye dia makeup, kecik2 dah pandai. hehe

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

nini said...

Ohhhh anakku

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails