Followers

Saturday, December 24, 2011

Tarikh Perkahwinan Yusri Dan Lisa Surihani


Hai. Ini bukan blog gosip. Ini blog suka suka hati. Jadi suka suka hati nak update pasal cerita Yusri dengan Lisa Surihani. Ala cerita yang hari ni diorang buat pengunguman nak kawin. Excited jugak la nak tau kisah diorang ni. Tak tahu lah kenape. Bukan peminat fanatik pun ahkak ni. Tapi maybe sebab rasa Lisa dengan Yusri ni memang nampak sepadan dan sweet gitu... Daripada pengunguman perkahwinan yusri dan lisa yang aku baca kat beautifulnara, yusri dan lisa akan bernikah pada 23 februari 2012 dan majlis pulak 26 februari... Ape? 26 februari?? Sama ngan tarikh aku bertunang tu..huhu..

Ape pun aku harap sweet couple ni akan bahagia dan kekal untuk selama-lamanya.. Amin... tak sabor nak tengok majlis diorang... Mesti wedding of the year jugak kan... Mmm.. tp please please please... Kalau nak tahap weeding of the year pun, di taja bagai pun, jangan sampai baju je mewah dengan mutiara belian ke hapa benda tu kan tapi tak cukup kain... Nampak bodoh nanti... Ops.. mulut kau kan.. Leser..

Tapi betul la, jangan canang majlis juta-juta tapi kain untuk baju kahwin tak cukup nak beli sampai terpaksa buat senteng paras lulut jek... Opss.. terleser lagi... =)

Sekian pesanan khidmat masyarakat dari aku ye... =).

1 comment:

Nabiel said...

eceh..kebetulan lak sama tarikh yea?hehehe..mmg nmpk sepadan,harap berkekalan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails