Followers

Monday, April 23, 2012

My Engagement Day : Part 4


Wahaaaaaaa.... Dah setahun lebih dah majlis bertunang, dah nak nikah dah pun bulan depan, baru ni nak sambung tulis entri pasal bertunang. Hehe.. Tak pe la, kasi refresh memori sikit ye tak? Ok untuk part 4 kali ni, aku letak gambar bersama kawan-kawan ngan sedara la ye. Cerita bergambar la ye.. Yang atas ni sume bff aku la yang datang masa hari tu. Oh tak jemput ramai pun kawan-kawan sebab majlis simple je, sedara mara yang ramai.

  

Ini pulak sepupu dan anak-anak sepupu aku yang comel lote.. Happy diorang berlari ke sana sini tengok cik noy diorang kena make up hari tu. Aina pejam mata kenapa??

Sepupu dan anak sepupu jugak. Ada pipinye pakai blusher ek? Kalah blusher cik Noy tahu..


BFF lagi.. Yang hujung tu bertunang sehari lepas aku tapi dah nikah dah baru baru ni. Tunggu ye Zara, nek month kite dah sama status balik as Isteri orang. Moga-moga tukar status jadi mak orang pun sama lepas ni..hehe
 

Ok ni En Photographer suroh amek gambar yang kat meja bilik aku tu. Tu gambar muka muda ramaja tu. Lame dah. Masa tu aku baru pandai pakai ayeliner..haaaaaaaaahaaaa

Ok itu je la, rasa nak sambung part 5 pulak la jap lagi...hehe..

2 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

tahniah sb bkl jadi raja sehari. moga Allah memberkati kehidupan kalian. amin.. =)

ain dzaya said...

akak! sangat santekk laaa!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails