Followers

Friday, September 21, 2012

~ My Wedding ~ Aksi-Aksi Selepas Nikah

Kalau masa nak nikah tu berdebor yang amat kan sampai nak senyum pun x mampu... Lepas nikah, lepas je family aku, family suami pergi ke dewan untuk jamuan makan, maka berlaku lah aksi-aksi gembira aku, suami dan kawan-kawan rapat kami.. Seriously, dalam banyak-banyak gambar kawin kami, gambar-gambar ni la yang paling aku suka sekali. Sweet memori.. =)


Rakus kan mereka, semua nak caras ros merah dari perantin.. Namun perantin tetap cuba mempertahankan ros merah itu dari tangannya..hew... Ape pun, sangat suka dengan gambar ni sebab semua anak dara dalam gambar ni muka gembira sesangat.. 


Sebab diorang sudi eman aku masa nikah dan muka gembira diorang buat gambar aku jadi cantik, maka dengan rela hati nak mencampakkan ros merah kepada mereka dengan niat di hati, siapa dapat, lepas ni memang turn ko la pulak jadi perantin...hehe.


1..2..3... Naaaahhhh... Macam macam aksi kan.. Macam main volleyball pun ade. Suka sangat gambar ni. Kawan-kawan, i love u all so much la! Huhu..


Kawan kawan saya ni memang hebat dalam berposing. Tak rugi buat diorang jadi hiasan gambar..huhu. Rasa nak buat frame besor besor je gambar ni. Eh kawan-kawan, korang sume comel sangat dalam gambar ni!


Lastly gambar bersama kawan-kawan suami pulak.. Diorang ni dari masa bertunang sampai lah nikah memang setia jadi bodyguard kami.. Semua masih bujang trang trang trang, sila isi borang kalau berminat... =)

1 comment:

Nana Dmnhuri said...

selamat pengantin baru.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails