Followers

Tuesday, January 15, 2013

Kedai Shopping Baju Baby Online

Ya Allah kenapa la baju baju baby ni comel sangat. Geram aku. Sekarang ni tengah menahan nafsu shopping baju baby online sebab nak tunggu expo baby kat pwtc weekend ni (walapun pada hakikatnye tengah tunggu last parcel dari poslaju petang ni..huhu). Aku harap minggu ni last la beli baju baby, cukup cukup la tu ibu oiii. Banyak lagi benda nak kena beli, barang untuk berpantang aku, breast pump, baby carrier  sume. Huhu... Duk pikir barang baby je, nak nak baju. 

Sampai husband tegur barang untuk diri sendiri satu pun tak beli. Dah la tak pernah ade kain batik, nak berpantang nanti comfirm la kena pakai kain batik je. Redhoo je dengar bebelan dia..huhu.. Tak pe la, next month punye bajet untuk barang aku pulak ye. Alang alang dah tengah bulan ni, kite habiskan lah bajet untuk barang baby lagi masa expo nanti...huihuihui...  

Ni antara kedai barang baby online yang aku selalu terjah.. Ibu -ibu, mummy - mummy, mama- mama yang gila nak shopping online jugak, meh la terjah. Best jugak shopping online ni, sebab dapat compare harga yang paling murah, dan paling best kalau dapat COD, Cash On Delivery, jimat duit postage..hehe...



Ha... romper kat sini comel comel comel belake... Cer terjah Fb Butterfly Boutique


Haaaa... Aku beli barut baby comel kat sini... FB Sweet n Cozy. Banyak lagi barang baby comel-comel dkat sini mummy sekalian..




Baju ni dari Sweet Qaseh FB. Baju kat sini murah-murah jugak. Aku ada mabil set romper 2 set, COD kat KLCC lagi, memang berbaloi...


Mek beli sleepsuit kat Sya&Nas Kiddies Store ni. Comel gila kan!!! Rasa nak gigit je bila dah pegang..huhu...

Ok itu je la setakat ni..Nanti bila aku dah continue shopping barang baby lagi, i hupdate okeh....Daaaa

1 comment:

Anonymous said...

Hye sis... boleh juga shopping online di www.thebabystore.com.my ... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails