Followers

Saturday, January 12, 2013

Shopping Barang Baby


Antara perkara yang mengujakan untuk menyambut orang baru ni adalah shopping la kan. Dah start sikit-sikit dah terutama pakaian baby la. Beli sikit-sikit dulu. Sekarang bila dah scan 3d dan  dah tau jantina baby, makin galak rasanya sebab seronok boleh pilih yang pink pink dan comel2...huhu... Sekarang ni duk shopping online je dulu.. 


Jeng  jeng jeng, ni hasil online shopping minggu lepas. Barut baby, bedung baby dan sehelai baju mengandung untuk ibu... Dah nak masuk 7 bulan ni, setiap hari nak pergi kerja duk termenung depan almari tengok baju - baju yang dah tak muat kat perut bila pakai...


Ni la barut dan bedung baby tu. Comel tak? huhu... Suka sangat corak barut baby tu, kain pun lembut je. Beli 6 helai je, maybe nak suruh mak jahit pulak beberapa helai barut lagi yang jenis bertali..


Ni pulak baru semalam menyambarnye kat Ampang Park.. Tujuan pergi Ampang Park cuma nak pergi beli ink printer je, tapi bila ddah lalu depan kedai baju baby ni, berkenan la pulak... Romper ni kat bahagian buntut ade riben, tu yang buat aku lagi teruja nak beli. Stokin tu pulak terlalu lalu lalu comel sampai rasa nak gigit jek..haha

Tuala, set mandian baby, napkin, sarung tangan, sarung kaki semua dah beli dah masa balik JB hari tu tapi semua warna putih dan yang sesuai untuk baby boy and girl sebab masa beli tu tak tau jantina baby lagi.. Tapi sekrang ibu kena stop shopping dlu, nak tunggu next week 18 - 20 jan ade expo mother , baby and kids kat PWTC... Tak sabar nak sambung shopping kat sana pulak. Harap2 best la expo tu. Target adalah set tilam baby, beberapa helai baju, pampers  dan beg baby.  Tu jek... huhu.. ye ke tu jek?

Boleh percaya ke ibuuuuuuuuu???

Wait and see je la nanti... =) 

4 comments:

Cik Nursya said...

ko dh konfem jantina la ek moon? aku aritu scan pmpn, pastu laki.. mmg cam konfem la laki.. dh siap beli brng baby blue2 gitu.. tut2 aritu scan 2 kali lg pmpn plak... huhu.. poning aku..

Aini said...

x pe nursya.. beli putih je dulu.. kang dah keluar, dh comfirm, bleh la shopping ikut suka hati..huhu

cenderamata dari hati said...

layari http://cenderamatadarihati.blogspot.com

hamper barangan bayi pada harga berpatutan untuk diri sendiri & dihadiahkan kpd kenalan

maaf tumpang iklan

(alat senaman untuk kempiskan perut/ kurus pun ada..kembali kurus slps besalin nti)

NOR AISYAH UMAIRA said...

hai sis..

beli kat mana ye bedung baby?comel sgt...boleh bagi link? tq :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails