Followers

Friday, September 20, 2013

Bestnye Jadi Baby, Montel-montel Pun tetap Cute!

Aku sebenarnye stress dari pagi tadi  lagi bila pakai baju kurung moden  rasa senak dan seksa tang perut.. Phewwwwww. Mesti korang membayangkan kehodohan pakai baju kurung moden ketat di perut kan? Tak de la ketat sangat, tapi rasa tidak enak la. Bila hembus napas, nampak la macam ada tayar kat perut, bila buat biasa, ok jew... ~ sedapkan hati..  Mula-mula macam nak tukar baju lain, tapi bile pikir kan betapa malas nye nak iron baju lagi, maka teruskan je la pakai baju ni..

Hailaaaa.. Terus aku stress sepanjang hari ni. Pastu terus bercita-cita nak berpantang macam masa baru lepas bersalin hari tu.. Hei, aku lost 20 kg tau lepas pantang kat pahang hari tu.. Berkat makan bubur nasi, roti  je tiap hari, tiada makan bergoreng dan di samping set bersalin nona roguy tu.. Pastu balik jb, duduk rumah mak 2 bulan ni, hambik... terus naik kat perut. Syorgaaaa sangat kan makanan mak masak... 

Aah tak kira, lepas ni aku memang kena berpantang semula... Hapuskan dan singkirkan lelemak ini!!!




Tengok intan tu.. .Montel2, mok2 pun orang still panggil comel. Jeles ibu! Ibu nak comel macam intan gak please...


4 comments:

Cheida_Mymee said...

iskh2 comelnyaaaa...
geram tgokkk

Azim Aris said...

cutenye babay...hehehe

tumpang bace cni jom ke blog sy jgk ek,nk exchange bloglist ngan sy bgtau la :)

Tak Mungkin Benar

Puteri Fiza said...

Salam kenal. Comelnye baby, bambam. Hehe... Done follow, klu sudi follow back. Tq :)

Zaira Kids Cloth said...

Nak dapatkan pakaian bayi/kanak2 berjenama yang berkualiti dan menarik untuk si comel anda? Jom shopping di Zaira Kids Cloth..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails