Followers

Thursday, February 5, 2015

Non Stop Order

2 minggu kat Jb, 2 minggu jugaklah order non stop aku terima. Alhamdullilah rezeki Allah bagi.. Bawa balik paper bag kosong 1000 pcs ke jb  pun dah habis. Nasib baik kt sini aku tak berapa bizi buat kerja rumah, membasuh or masak sebab mak yang buat.. heee... Dasar anak duduk rumah emak! Jadi dapatlah fokus siapkan semua tempahan. Agak-agak dah penat mengadap kerja depan laptop, baru la cari kerja rumah tolong mak lipat baju kemas rumah ke ape ke kan..   


Antara tempahan 1000 Tasbih mini 


Printed paper bag untuk Majlis Aqiqah & Birthday



Doorgift buku doa majlis Aqiqah


Paper bag lagi untuk majlis kenduri kesyukuran dan cukur jambul


Buku doa doorgift majlis sambutan ulangtahun


Kalendar kuda mini doorgift


Guest book pengantin tema hijau


Cover guest book customade design


Guest book lagi tema pink


Guest book pengantin request letak gambar


Guest book lagi tema purple cadbury katanya


Pon letak gambar juga...


Alhamdullilah Rezeki Allah mencurah-curah.. Aku pun mencurah-curah jugak duit kat shopping mall sepanjang duk jb dua minggu ni.. Dasar perempuan dah lama gian nak shopping...haha....

Kepada anda anda bride to be, bakal pengantin atau mak ayah yang sedang mencari idea doorgift untuk majlis korang, boleh lah dapatkan produk berikut daripada Cute Creative Creation

Doorgift Buku Doa
Doorgift Kalendar Mini
Doorgift Mini Tasbih
Printed White @ Brown Paper Bag
Wedding Guest Book
Wedding Photo Props

Sesuai untuk semua majlis Perkahwinan, pertunangan, aqiqah, cukur jambul, kenduri kesyukuran, birthday dan sebagainya....

Jom jenguk blog atau fb Cute Creative Creation untuk tengok contoh2 tempahan lain dan juga untuk buat tempahan 


sms/whatapps : 0127164176
https://www.facebook.com/CuteCreativeCreation
http://cutecreativecreation.blogspot.com 

2 comments:

syikin maarop said...

cantik2 design ni.. :)

semoga terus sukses..

syikin maarop said...

cantik2 design ni.. :)

semoga terus sukses..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails