Followers

Tuesday, April 12, 2011

Cupcakes Hantaran.. Sweet Tak Combination Warna nya?


Set cupcakes ni ahkak buat untuk hantaran pertunangan my sis hari ahad lepas. Temanya kuning putih. Tapi saje ahkak gatal tangan buat tema sendiri kuning pink.. Haha.. Bila dah jadi nampak sweet plak.. Soft je color die kan? Huhu..


Ahkak ambil order ni... Tapi untuk cupcakes ni, tempahan dari sekitar johor bahru ye la yek. Nak pos memang tidak dijamin langsung akan se sweet seperti ini bila sampai kat korang dari abang posmen ye...hehe.. Kalau nak ambil sendiri kat jb tak jadi masalah.. =)

Oh.. Sila sila melawat dapur ahkak simaniscomel.blogspot tu kat link ni ye...



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails