Followers

Thursday, April 14, 2011

Hantaran Pertunanan Kuning Putih Yang Suci Murni

Hamboi kak, tajuk tak agak-agak ye. Sesuci murni cinta ku katanya..huhu. Ni ha nak story mory pasal hantaran yang i buat last week untuk majlis tunang adik i tu ha...


Selain memasak benda-benda comel, lazat, menggiurkan lagi menggemokkan, cik aini ni juga sangat lah minat kerja-kerja kraftangan yang berseni ni.. Memang dari kecik kot suka benda-benda macam ni.. Huhu.. Ok ni la hasil seni kerastangan yang terbaru cik aini ni buat. Hantaran sempena majlis pertunangan my sister last week..

Buah-buahan yang bewarna warni..

Beg dalam kotak

Barang perapian diri

Kain songket

Cokelat

Sejadah

Wallet & tali pinggang

Dan tak lupa cupcakes 100% home made by myself..huu

Actually ni kali ketiga la buat hantaran. Yag pertama dulu masa abang bertunang, lepas tu masa majlis pertunangan diri sendiri pulak dan yang the latest pertunangan adik pulak. Kiranya semua adik -beadik memang ahkak la yang mnguruskan bab-bab macam ni ha..

Oh ye, hantaran putih kuning ni simple je. Kotak ni kotak plastik biasa tu je, tapi ahkak balut dengan renda putih gold kasi nampak ekslusif gitu... Suci murni je kan warnanye?

1 comment:

mommyYen said...

cantik,i suka kaler putih.memang suci... :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails