Followers

Saturday, April 16, 2011

Main Roller Blade @ Skudai Prade With Officemate Yang Muda Remaja


Semalam macam ada masalah hati sikit. Macam nak jerit pekik-pekik kat telinga seseorang. Oleh kerana tidak dapat memekik dan menjerit demi mengngontrol keayuan, cik aini ni pun dengan riang hati menjoinkan diri dengan budak-budak office main roller blade kat skudai prade.

Mula-mula niat ikut diorang cuma suka-suka nak hilangkan stress. Tak nak main pun, nak tengok je, nak tengok je. Sekali bila dah sampai kat tempat dia, kemain laju lagi cik aini ke depan, letak beg, pakai roller blade dan terus main..huhu.

Main, main, main, jatuh terduduk sekali, jatuh tertonggeng sekali pastu puas lah. Uh berpeluh-peluh gak. Tapi best. Hilang stress. Sebelum balik, ape lagi, posing la.. Huhu. Tengok la.. Officemate baru saya, sume muda remaja kan. Sampai masa buat famly day kat melaka hari tu, masa melawat zoo melaka, pakcik zoo tu tanya kamu semua dari sekolah mana? Haha... Terkedu kami.


Oh, tak lupa, thanks to owner Big Roller Blade yang sudi bagi diskaun kat kami. Owner die best oo.. Siap turun ajar aku main roller blade ni.. Ingat senang ke? Kalau senang tak le 2 kali aku jatuh ye.

Next time nak ajak geng bas sekolah siain, johana, zara n mai pulak.. Korang bersedia la! =)

5 comments:

Zaharah said...

Wah macam bes jerk..xpernah maen pon..
nk maen pastikan bitau awal yerk..

kalo x pndai maen langsug mcm mane ek?? huhuhuuuu

japangold said...

Best juga, nak cuba main roller blade.

Hasnul said...
This comment has been removed by the author.
NoL Skate Putrajaya said...

http://nolskateputrajaya.blogspot.com/

kikiy delisha said...

Boleh saya tau owner tu siapa??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails