Followers

Thursday, January 12, 2012

Rosken Skin Repair Solution Untuk Kulit Kering


Masalah kulit kering terutama kat kaki kakak ni memang la mencengkam kalebu... Geram sangat. Dah bergelen lotion di lumur tiap hari tapi tak berapa nmpak kesannye kat kaki ni...

So hari tu ke guardian, lama gila aku duduk kat tempat skin care tu ha... Belek satu satu produk yang ade. Tak nak dah vaselin. Bukan sebab vaselin x bagus, dia tetap lotion no 1 dalam hidup ahkak ni dik.. Tak ingat ahkak ni jadi model vaselin kejap dulu? haha...

But untuk masalah kaki kering yang melampau ni, memerlukan lebih dari vaselin tu. So lepas dah lama kerut kerut dahi pilih product yang ok, so aku pilih rosken ni la.. Sebab nampak macm best je dan btul betul focus untuk kulit kering...

Dan alhamdullilah baru 4 hari pakai, hasilnya sangat memuaskan hati.. So nak tengok kaki aku ke?? No need la.... Macam kurang ajar tau tunjuk kaki..haha

Ok so kepada sesape yang ade masalah kulit kering, rosak ke kan yang nak cantik balik kulit tu, aku syorkan la cari rosken skin repair ni ye.. Memang bagus..

Ok sekian.. Pesanan khidmat masyarakat dari aku... Daaa...


Published with Blogger-droid v2.0.3

3 comments:

Solehah Muhammad said...

waaah..hari tu sy ragu2 nak beli..tp ni dah ada review cakap bagus, boleh la beli :) tq!

ZaraAyed said...

wah bagus eh.. leh cube ni.. kulit kering gak..

ketikketok said...

pelembab muka/kulit mahal anda berminyak di panas terik atau melekit bila berpeluh/basah? Atasinya dengan mudah... DABUS Magic Potions

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails