Followers

Friday, July 8, 2011

Yeah Dah Pandai Buat Cheese Cake!

Akhirnya.. jadi jugak cheese cake home made yang di idam idamkan. Hasil Resepi chese cake by google..huhu.. Boleh la nak meniaga plak lepas ni... Mari-mari, orang jb, orang skudai, sape nak rasa cheese cake..hehe.. Oh yang ni ialah oreo cheese cake. Lepas ni nak try blueberry cheese cake.



Akan di masukkan dalam list item simaniscomel tak lama lagi.. Nak test dan test buat lagi sampai cantik..huhu. Rasa dah lulus dah. Tak caya? Meh la rasa..huhu

6 comments:

Nava Krishnan said...

this looks so delicious, lovely color from the oreo on top.

Kancilbiru said...

mmmm sedapnya...;)

Syuk Ry said...

mcm sedap jer kek ni.. huhu,,
Playing DOTA with HD !!

♥ LULU ♥ said...

waa..sedapnyeee

mai aliyah said...

makcik nak satuuuuu....

atiqah said said...

nak resepi boleh x? nampak sedap ar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails