Followers

Wednesday, August 31, 2011

Rasa Nak Lempang

Rasa nak lempang. Eh sebelum lempang nak muntah dulu. Muntah tengok gambar pasangan terlarang kat facebook berposing sakan. Jeles? No laaa... Muntah sekali lagi. Awat yang aku meluat sangat ni kan? Macam ni, aku kenal budak ni dengan nama Fa***** (Nama perempuan). Masa zaman sekolah dulu. Budak ni pendek dan comel. Ya, memang masa sekolah dulu dia brutal sikit, tapi still cute sebab masih pakai uniform sekolah baju kurung.

Tup tup, bila jumpa balik kat facebook, humakhai, nama dah tukar jadi jantan. Dressing pun memang jantan habis. hampir-hampir tak kenal. Paling tak boleh belah, siap ade gelpren. Kemain la seksi gelpren nye. Bergambar sakan berpuluh album, selang dua hari up gambar baru. Konon dia lelaki romantik peluk ciom gelpren yang seksi, snap snap gambar, upload lagi ke facebook. Muntah lagi. Muntah..

Hai la... Ni yang rasa nak remove bagi mengelak muntah darah ni... Dunia Dunia...

*** Entri berbaur kepoci setelah habis ramadhan.. =)

3 comments:

N said...

erk...fa***** jadi farhan??

dah terok kes tukar jantina skrg nih.... =.=

iQBaL HaSBuLLaH said...

asal last skali ada nama belog ai?belog ai xbersalah..

hehe,selamat hari raya

:)

Nabiel said...

nk bt mcm mane kn..
tgur jelah scra baek..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails