Followers

Sunday, December 16, 2012

Titis Air Jernih Itu Mengalir Juga

Tengah-tengah  tengok fb sambil satu tangan meraba-raba mouse satu tangan lagi menongkat dagu tiba-tiba rasa ada titik air mengalir kat tangan. Oh, aku menangis rupanya... Dah mengalir dari mata ke pipi sampai ke tangan baru tersedar... Punya lah mengelamun sambil fb.. Banyak sangat benda dipikirkan dalam satu masa.. Bercampur baur.. Macam - macam perasaan..

Dari perasaan berkobar-kobar nak shopping baju mengandung online, terus rasa tak ada mood langsung nak belek baju lagi.. Nak rehat, nak bertenang, nak tidur sekarang jugak.. No more susu tonight.. Sorry baby, ibu tak lalu nak makan apetah lagi minum susu malam ni... Selamat malam..


Tuhan.. Kuatkan aku....

1 comment:

Wak Gelas™ said...

wak salam singgah dn muger selamat semuanyee yee.. ehhHHE

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails