Followers

Thursday, September 1, 2016

Tempah Kad Kahwin, Doorgift Majlis & Lain-lain Percetakan Secara Online

percetkan online

Zaman sekarang semua benda dah mudah, dah senang dan dah cepat. Kalau dulu nak buat persiapan kahwin punya leceh, nk tempah kad kahwin nak kena survery dari kedai ke kedai, sekarang tak payah lagi. Survey je harga kad kahwin murah secara online kat Fb Cute Creative Creation atau kat Blog Cute Creative Creation. Berlambak contoh  design terkini kad kahwin yang boleh dipilih. Nak kad kAhwin satu pihak, dua pihak semua ada. Nak kad kahwin jenis poskad, lipat 2, lipat 3 semua ada. Pendek kata, cakap je nak kad kahwin macam mana, semuanya Cute Creative Creation boleh buatkan. Kad kahwin murah yang berkualiti of course uolss.  So uolls bride to be, bakal pengantin sekalian yang sedang mencari idea kat kahwin dan gusar nak tempah last minit, tempah je kat Cute Creative Creation. Kad kahwin siap cepat, 2 minggu pun dah boleh siap.

kad jemputan perkahwinan

Pulak tu, bukan setakat Kad Kahwin je Cute Creative Cetak. Nak tempah Banner dan Bunting murah untuk wedding pon boleh uolls. Backdrops untuk pelamin pon boleh sekali. Alang-alang  dah tempah backdrops cantik cantik, boleh la tempah sekali Wedding Guest Book dan Wedding Photo Props untuk simpan kenangan ucapan rakan-rakan dan saudara mara tetamu majlis perkahwinan tu kan?

Dan lagi best, Cute Creative creation pun ada menjual Doorgift - doorgift untuk majlis perkahwinan. Cenderahati yang cantik, murah dan sesuai dijadikan kenang kenangan kepada tetamu anda. Ada Buku Doa Amalan Harian, Surah Yasin, Tasbih Mini, Kalendar Mini, Printed Paper Bag. Semuanya Custom made design tau. Serius cantik. Boleh personalized letak gambar dan mengikut tema anda. 

Mudah kan, Dari Kad Kahwin, Banner Bunting, Photobooth pengantin dan Doorgift, semuanya tempah 1 tempat saja. Tak payah nak bersusah payah ke kedai sana, ke kedai situ. Tempah saja dari Cute Creative Creation, One stop centre untuk persediaan majlis anda


Jom usha produk produk comel dan menarik dari Cute Creative Creation
====================================================
WHATAPSS : 0127164176

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails