Followers

Tuesday, June 19, 2012

My Wedding ~ Orang Kuat Di Sebalik Majlis


Ha.. Ni gambar lepas nikah ni. Baru nak hilang berdebar you... Dah nak maghrib rasanya ni. Lepas nikah ada majlis makan sikit untuk semua yang hadir masa nikah tu. Tapi  pengantin tak makan pun. Masa ni aku segan lagi, rasa tebal gila make up aku. Haha.. Ok masa orang sibuk makan kat dalam dewan, aku lari la pergi tempat orang merewang. 

Kat sini la orang orang kuat majlis aku berkampung. Sibuk semuanya. Sepupu sepupu aku yang sangat sangat banyak membantu dari awal sampai la akhir majlis. Anak-anak diorang pun bersemangat sama. Tengok la tu, ade yang terlentang tidur kepenatan. Seriously aku sangat la suka gambar ni. Suka sangat-sangat. Gambar candid yang menjadi..hehe

Thank you so much cousins!!!

Eh, suka sangat veil tu.. Menjadi jugak hasil DIY pengantin..huhu... =)

2 comments:

mr&ms bOZhiCkA said...

anyway, Tahniah on your BIG DAYYY... coming soon me..teheeeee.. kalau ada masa follow my blog k bojailuvicka.blogspot.com..

yayangazza said...

selamat ya kak, moga sakinah mawadah warohmah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails