Followers

Tuesday, June 19, 2012

Menerima Tempahan Doorgift Untuk Majlis Anda Pula!

Haha.. Cerita pasal majlis kahwin pun tak start lagi dah sibuk nak cerita pasal bisness baru la pulak. Ape nak buat, sementara nak tunggu gambar kahwin dari photographer kan, adelah elok aku mengisi ruang dengan bercerita pasal bisness baru ni kan.

Baikklah, lanjutan daripada perasaan kecintaan terhadap projek DIY masa sibuk buat persiapan majlis kahwin aku hari tu kan, maka aku telah membuat keputusan untuk terus ber DIY dan kali ni untuk majlis majlis orang lain pulak. Matlamat utama adalah kerana hobi, dan perasaan suka melihat benda2 comel ini. 

Maka dengan itu, tercetus lah idea untuk buka CuteCreativeCreation.blogspot.com. Blog ni aku dedikasikan khas untuk produk -produk DIY yang aku hasilkan. Dan, aku dah bersedia untuk menerima tempahan daripada sesiapa yang berminat. Jadi, pengunjung blog aku sekalian yang berminat nak tempah atau nak tengok doorgift comel-comel boleh la jenguk ke CuteCreativeCreation.blogspot.com ok.

Macam-macam doorgift ada yang sesuai untuk majlis perkahwinan, harijadi, reunion dan sebagainya. Antara produk ialah Buku doa dengan nama, soft cupcakes dari saputangan, kotak comel, potpourri comel, bunga telur, bunga penanggah, paper bag comel dan lain-lain yang akan aku upload lagi. Kalau rajin, promote la kat kawan-kawan, sedara mara, jiran-jiran semua ye.

Daaaaaaaaaaaaaaaan yang paling penting, sempena pembukaan blog baru aku tu, Cute CreativeCreation, adalah sikit promosi yang aku buat. Yang mana, 5 penempah terawal bagi setiap produk akan dapat harga istimewa. Alhamdullilah, lepas iklankan kat mudah.my ramai yang berminat terutamanya dengan doorgift cenderahati buku doa dengan nama tu. Ye la, comel, boleh letak nama pengantin lagi. harga pun berpatutan. 

So ape lagi, sila la jenguk CuteCreativeCreation kita ok.... Daaaaaaaa...

Antara produk...







12 comments:

ika~~ said...

mcm berminat sgt dgn buku doa tu
mcm mna ye nk order?
sy dh tgglkan comment kt ur new blog tu

Anonymous said...

email saya buku doa harian yana@quanterm.com

zai~ said...

pm sy cikzaida@gmail.com price bku doa ngn towel..

asma zubaida amri said...

buku doa tu nak 20 pcs brape harge nye.. pm me please.

asma zubaida amri said...

buku doa tu nak 20 pcs jew. brape harge. Pm saya okeh..

hasarudin hanafi said...

PM hrge buku doa utk 200 pch...

hasarudin hanafi said...

PM buku doa utk 200 pcs...

Mr.W.A.S.W.A.H said...

Salam...nk tnya buku doa tu braper rm untk satu

Mr.W.A.S.W.A.H said...

Braper stu buku doa tu

Mr.W.A.S.W.A.H said...

Salam...nk tnya buku doa tu braper rm untk satu

Aini said...

Maaf ye semua, untuk makluman, tempahan buku doa saya dah close buat sementara waktu sebb saya sedang sarat mengandung.

Terima Kasih

Anonymous said...

emailkan saya harga utk semua produk ni anggaran utk 700/600 tetamu
azlina.nasri@yahoo.com tq :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails