Followers

Monday, June 13, 2016

Ayda Jebat Pencuri Hati

Pengaruh anak-anak ni kuat betul. Selain lagu favourite dia dalam semua cerita Didi and Friends tu, lagu Aida Jebat pon dia suka jugak. Duk ulang ulang dengar, sampai aku pun hafal dan naik suka. Lagu Aida jebat semua dia suka sebab lagu dia rancak dan muzik dia comel comel gitu. Kalau tengok video klip aida jebat ni joget joget lagi la dia suka. Eh mak dia pun suka jugak. Comel je dak Aida Jebat ni nyanyi.

Love me love love love Ooo ooo Oooo Aaaaa Aaaaaa
Love me love love love Ooo ooo Oooo Aaaaa Aaaaaa
Love me love love love Ooo ooo Oooo Aaaaa Aaaaaa

Ni je la pon lirik yang Intan tu hafal tapi dalam versi pelat dia la. Lagu penuh ikut lirik betul kat bawah ni ha



Comel kan? Dulu zaman anak dara, rajin mak ko ni menari buat senaman aerobik kat rumah. Kadang dengan budak budak rumah, dan selalunya  hari hari sorang sorang buat (kes budak budak rumah tak larat dah nak join). Macam macam lagu aku buat. Dari zumba, jai ho, zapin semua pun aku bantai. Seronok senam keluarkan peluh sambil menari dan dengar muzik kuat kuat. Ni duduk rumah mertua ko jangan nak buang tebiat berjoget pulak kan. Kang lain jadinya. Rumah pulak jauh dari bandar, kalau tak boleh juga join erobik kat gym. 

Sekarang ni mampu senam mulut je la...hahaha.. Sabar je laaaa..

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails