Followers

Tuesday, February 21, 2012

Happy Belated Birthday To Me


Ye... 18 February 2012 genap la umur aku 15 tahun... Muda remaja gitu... Muntah kan baca pengakuan palesu itu... Hakikatnya genap sudah umur aku 25 tahun sekarang. Macam tak percaya je dah 25 tahun. Macam tak percaya je dah 3 tahun bekerja. Rasa macam masih form 5 dengan uniform mrsm putih cokelat, muka cuma ade bedak johnson baby tu je pegi sekolah...

Sekarang di usia 25 tahun, uhuk..kenapa rasa macam banyak sangat dah angka tu.. omg.. omg.. Ok sekarang di usia 25 tahun, uhuk.. Walaupun still orang tanya budak praktikal ke? Belaja kat mane? Benci tapi suke...haha... Ok serius.. Ok sekarang di usia 25 tahun, aku rasa banyak benda akan berubah... Perubahan utama adalah bakal menjadi isteri orang... Perubahan kedua adalah berubah dari lesen P kepada lesen betul...haha... Ok itu betul tak tipu, bulan 5 ni jugak okeh tukar.... Dan bakal ada perubhan-perubahan lain yang akan aku hadapi....

Ok sempena birthday yang ke 25 ni tak ade la orang lain kasi hadiah... Cuma ada dari incik Tunang tersayang je la... Special, dapat bunga... Ni second time la dapat bunga dari dia.. First time dulu masa jalan kat cameron highland, dan ini second time nye... Ade kisah pasal bunga dan birthday ni sebenarnya... Kisah ke tragedi???? Haha. Kisahnya nanti la di lain entri yang tak pasti bila nak publish lagi..huhu..

Di kesempatan ni aku nak ucap berbanyak terima kasih la kepada kawan-kawan, sedara mara yang wish kat facebook, sms semua kan.... Tq banyak-banyak... My wish sempena birthday ini ialah, semoga di usia 25 tahun ini, rezeki aku semakin murah, dipermudahkan segala urusan, hidup tenang, riang dan gumbira bersama orang tersayang.....

Ok, sekian... tata..

-- Sweet 25 --








3 comments:

Nabiel said...

eh?hepy belated bufday aini!heeee

Fifi Rahmat said...

happy belated birthday too!

zella y said...

happy belated birthday! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails