Followers

Thursday, March 15, 2012

~ Bride To Be ~ DIY Soft Cupcakes

Ok, ini adalah projek DIY kedua selepas projek DIY goodies bag hari tu. Oh Projek DIY goodies beg hari tu belum siap sepeuhnye lagi sebenarnya.. Tapi dah excited buat projek DIY yang ketiga ni..hehe..

Ini adalah cupcakes. Tapi kalau dimakan boleh membawa maut..huhu. Cupcakes dari sapu tangan. Comel tak? Suka sangat dan puas sangat dapat buat sendiri. Tapi sayangnya warna pink tak ada. Kalau ada mesti bertambah cute kan..

Ni adalah hasil dua hari 'membaking' sambil menonton tv.. Baru dapat 200 biji. Tapi target memang nak buat sikit je pun. Ada belen lagi dalam 50 kot yang belum siap di cupcakes kan.. Bekas cupcakes nye pulak habis. So kena tunggu keluar lagi baru boleh sambung operasi...

~ Ingat.. Bukan untuk di makan

6 comments:

nabilah_2908 said...

comel..nampak mcm real je..hehe.. :)

ika~~ said...

sumpah comel!

hazirah joha said...

salam..nk tengok step step buat die leh ? da try.. tp xsekemas ni.. =(

Misz Ninie said...

salam.. boley tau x mane nk beli sapu tgn kecik tu dengan harga borong?

Anonymous said...

comelnye...bleh xtunjuk cara membuatnye

Anonymous said...

Salam.kita pun nk tau mne bleh dpt sapu tgan 2 dgan hrga borg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails