Followers

Friday, March 11, 2011

My Engagement Day : Part 2

Peh lambat gila sambung update blog. Sampai dah nak basi dah cerita pasal bertunang ni. Oleh kerana nak basi dah, ayuh kita layan cerita bergambar secara express je la yek.. Ini edisi malas nak mengarang. =)

Berdebar uolls tengah menunggu rombongan en tunang nak sampai.. =)

Muka cuak tak ingat ni. Masa ni En Tunang call beritahu rombongan dia dah sampai...

Rombongan family en Tunang yang sedang on the way masuk ke rumah =)

Perbincangan antara kedua belah pihak..

Ten ten ten.. Masanya, pabila cincin disarung. <--saat paling berdebar takut tak muat..hoho
Alhamdullilah muat! Muka baru ada senyum tanda lega..haha

Bergambar bersama bakal mak mertua dan bakal adik-adik ipar...

Inah, pink vs purple =)

Bergambar bersama hantaran dari pihak lelaki.. Pink. Cantik. Suke =)

Hantaran dari pihak perempuan. haruslah purple sesaje kan.. Ater.. Dah penggila purple tegar.

Nak?? Mane buleh..huhu

Ok, belum habis lagi ni.. Next part ahkak wat cerita bergambar express cam ni lagi la ye. Dengan gambr-gambar lain pulak.. Ok, to be continue.. tata...

9 comments:

mai aliyah said...

semoga bahagia dan cpat2 kahwin noi..aah la muka ko mcm tiz zaqyah la..hee

ika~~ said...

sweetnye..!

Cik Nursya said...

pasni gi johor lah plak ko kawin..

oktant said...

Selamat bertunang. =)

Kancilbiru said...

wah cantiknya pakai purple....sungguh keperpelan..hihihi..

bila tarikhnya ni?

taknak pakai PB ke? cantik menawan di hari bahagia nanti...boleh guna sampai beranak pinak tau..:)

email akak eh: niza@kancilbiru.com

:: noremy bte rahmat :: said...

BW & folo..mehla jenguk belog ai..salam kenal!(^_^)


p/s:congrat tau..u r so gorjes!

SINGALAUTMETRO said...

selamat bertemu jodoh dan moga jodoh tetap ada dipanjangkan Allah. Jaga diri dan jaga orang yang tersayang.

SINGALAUTMETRO said...

selamat bertemu jodoh dan moga jodoh tetap ada dipanjangkan Allah. Jaga diri dan jaga orang yang tersayang.

aeinio said...

tahniah.. tak sangka pulak adik ipar akak pon bertunang baru2 ni theme purple & pink leh tgk gambar dlm blog.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails