Followers

Tuesday, March 1, 2011

Cokelat Purple Putih Dari Zara

Baik, nampak purple putih mesti kena ingat tema majlis tunang perempuan gila purple ni ye sapae lagi kalau bukan yang empunya blog..huhu. Cokelat home made tema purple putih ni adalah pemberian Zaharah sempena majlis pertunagan beta..cewaaah beta terus.

Zaharah ni sekrang buat bisnes cokelat ni. Macam-macam bentuk, warna warni sume ade tau. Boleh tahan sedapnye.. Macam -macam design boleh ditempah mengikut kehendak pelanggan. Sapa yang berminat tempah boleh la ke blog beliau di sini.

Ok, ni antara gambar cokelat yang aku curi dari blog beliau tanpa izin..muahahahaha...


3 comments:

✿ etiey erywan ✿ said...

alahai comelnya...

Ainee Cumi said...

Cantik sangat.. Nampak sedap dimakan je.. Cantiklah.. Serius! Nak buat hantaran kahwin nantilah..

Neway, selamat bertunang. Welcome to the clb.. =))

Zaharah said...

Oppss!! coklat itu juga pemberian dari mai :)..
modal share2..heheeee

curik?? hohoooo..
xpe sebab lepas ni kite pon mau curi gambo itu cupcake :)..

yg ari tu punyer cupcake sudah di update di blog baru..
next cupcake yg ade strawberi lak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails