Followers

Tuesday, March 8, 2011

Tiada Maaf Bagimu Chow Xiao Wei Pembunuh Kucing


Kepada wanita itu, aku tak dapat maafkan kau! Itu je ayat yang mampu aku luah. Aku perasan video Chow Xiao Wei ni yang belasah kucing tu kat facebook tapi tengok tajuk pun aku tak sampai hati tengok. Sape yang dah lama baca blog ni tau la betapa aku sayang gila dengan mahluk Allah yang bernama kucing itu.

Tapi hari ni aku cuba beranikan diri nak juga tengok video tu sebab nak tahu macam mana dia seksa dan bunuh kucing tu. Ye la, sebelum ni aku cuma berani baca je dari blog-blog dan surat khabar katanya perempuan ni pijak je anak kucing tu, pukul dengan payung dengan tak ada perikemanusiaan.

Tapi ternyata memang aku tak berani dan tak sanggup tengok walau separuh dari video peyeksaan kucing tu. Yang aku sempat tengok, Perempuan bernama Chow Xiao Wei ni pegang objek macam payung, melibas-libas payung. Kelihatan seekor anak kucing kat depan dia yang tengah ketakutan sangat-sangat.

Ya Allah, aku tau kucing tu takut sangat-sangat. Berair dah air mata bila nampak sekor lagi anak kucing tergolek dia kuit pakai payung. Itu je yang aku terdaya tengok. Terus aku tutup tu, tak sanggup tengok lagi.. Aksi seterusnya memang aku tak sanggup tengok..


Nak kata apa? Mak kucing yang BINATANG tu pun tak buat anak dia macam tu. Kau manusia atau lebih teruk dari BINATANG wahai CHow Xiao Wei Pembunuh?


Aku harap dia akan dikenakan hukuman setimpal. Sebagai balasan dan pengajaran kepada dia dan manusia-manusia lain yang hatinya lebih zalim dari BINATANG.



7 comments:

cik3zza said...

same la.. smpai hari ni tak sanggup lagi nak tengok video tu.. dgr member2 cite je. tu pun dh rase mcm nk nangis bile bayangkan ank kucing tu takut sgt2 n xtau cmne lg nk selamatkan diri.. sian sgt..

Muhammad Burn said...

slm. sy pun x sgup tgk vdeo tu. tgk sikit je. skip2. kejam sgt. kucing kan comel... :(

aKU maNUsiA beRpeRaSaaN said...

aku takleh nak comment lelebey...
sebabnyer ianya akan disertakan dengan maki hamun dan kata² kesat buat cina tu!~

so....semoga ALLAH bayar cash jerk kat die!

Anonymous said...

Sebagai pecinta kucing, this chinese bitch patut diseksa 10x lebih dari ape yg die wat kat kucing tu. Last skali, kasi campak dalam sangkar rimau. videotape and post at youtube. that makes sense then.

Anonymous said...

SAMPAI BILA2 PUN TAKKAN MAAFKAN BANGSAT NI!

azam said...

kat ner bangsat nih skrng? tlg dptkn alamat dia.

Anonymous said...

memang aku terperanjat tgk video nih, ingatkan kat luar negara jer teruk rupenya malaysia nih ada yg lagi teruk..isshh....panas nih...panas nih...bak mai budak nih...sial betul la....ape salah kucing tu...eeeeiiiiii memang puk...mak la....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails