Followers

Tuesday, March 22, 2011

Saya Tak Ke Cameron Tapi Saya Dapat Ni Haaaa...

Saya dapat strawberry segar bugar from cameron highland

Dapat jugak strawberry tea kegemaran dari cameron highland

Pastu dengan keterlambakan strawberry itu, saya pun buat la strawberry choclate. Yummy tak?

Saya juga buat choclate moist cake with strawberry untuk menghabiskan stok strawberry itu..

Oh ye, sy pun dapat jagung manis yang kuning putih tu juga. Sedap betol. Tapi tak sempat snap gambar. Haha.. Amacam? Terliur tak? Thanks to encik Tunang yang susah payah mengirimkan semua itu untuk saya.. Sayang awak ketat-ketat. =)

2 comments:

Pn. Zana said...

sedapnye...nak sikit! :P

mekchu said...

amat menggiurkan stowberi coklat tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails