Followers

Wednesday, October 13, 2010

Mood Nak Memasak Meluap-Luap

Mood nak memasak meluap-luap macam lahar gunung berapi sekarang ni anda tahu tak? Buat kerja sikit lepas tu google tengok resepi selang sejam.

First nak cuba resepi baru BROWNIES LAPIS CHEESE ni. Humakhai, cuba renung kek keju kat tengah-tengah tu..

Nak try buat buat kali pertama TRIFLE & RICH CHOCLATE PUDING ni. Ni lagi gila sedap makan sejuk-sejuk ni. Kena pulak time hari sabtu petang-petang panas terik tu sambil tengok hindustan...

Pastu Nak buat cupcakes Comel-comel lagi. Makannye tak seberapa, nak menghias tu yang gemar sangat tu.

Tapi Nak buat ni sume ada masalah sikit. Masalah pertama adalah masa. Masalah kedua adalah GEMOK. Alaaa buat je la, buat je. Buat tapi tak yah makan, kasi orang makan. Janji puas dapat buat. Boleh? BOLEH BLAH! Boleh blah la muke kau ni aini tak makan benda sedap mengiurkan macam ni.

3 comments:

suzzsuzie said...

sedap dan menggodanya kek tu...bila nmpak jangan berangan la diet...itu akak la

..nOj.. said...

nipu ok buat kek seperti gambar pertama dan kedua tapi tidak makan. hisshh ni tgk ni pun rase nk jilat monitor je. heheh

ain Luo sasuke said...

cik noy yg dikasihi..
kang klu benda alah ni kat depan mate..
hilang program DIET sye seketika..
hahahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails