Followers

Saturday, October 2, 2010

Sayang Nuffnang Sayang Awak Jugak =)


Testing 1 2 3... Testing testing... Ok.. Testing-testing bukan ape, pasal sejak duan menjak ni sangat jarang mengupadate blog. Bukan mood malas, tapi mood kecelaruan minda sebab banyak sangat kerja kat office. Tak buleh nak fokus ooo... Ni hujung minggu, dekat rumah boleh lupakan sekejap kebizian di office.

Alhamdullilah walaupun update blog makin berkurang sejak dua menjak ni, rezeki nuffnang masih tak putus-putus datang. Mengerlip-ngerlip macam lampu kelap kelip kat blog saye yang tak seberapa ni. Terima kasih la Nuffnang. Sayang u lebih la... =)

Dalam kebizian kat office, kat rumah pulak aku tengah bizi menyiapkan hantaran pertunangan abang aku ahad depan.. Abang yang bertunang aku yang excited lebih ni... Yek la first time adik beradik aku punya majlis kan... Tu yang macam meroyan skit tu.

Jadi apa motif gambar 2 orang budak dalam entri kali ni? Jawapannya ialah... Sukahati sahaye la... Ni kan blog sahaye, dan mereka itu anak buah sepupu sahaye... Lagi pulak mereka kacak dan jelita... IKut suke sahaye la nak letak gambar diorang pun... hehe =)

Sekian terima kasih =)

2 comments:

al-lavendari said...

ingatkan budak perempuan tu tersepit celah pokok tadi !

tetapi mereka berdua memang lawa.

mai aliyah said...

wah..aku ingatkan kamu yg nak bertunang td..huhu~ noi bile lg? :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails