Followers

Tuesday, October 5, 2010

Yeaah! Menang Kontest Lipice. Gembira!

Alhamdullilah... Akhirnya jugak merasa jadi pemenang mingguan game Lipice ni. Minggu last pulak tu.. huhu.. Korang ade join tak kontest berbentuk game ni kat facebook? Aku join pun lepas baca kat page nuffnang pasal ni..huhu

Ok la tu dapat RM100 sesaje. Sape nak bagi free2 kan? Main game time lapang pun boleh dapat duit..itu sudah bagus. Siapa yang rasa teruja nak join rasanye dah terlambat kot sebab last week adalah minggu terakhir kontes ni.. Aku pun menang last minit punya ni..hehe

Dah dah.. Tak payah nak minta belanja makan ke ape ke... Tak kose den nak melayan.. Haha..Poyo gila kan.. Tak baik tau, rezeki ni kalau dikongsi makin murah rezeki kita lepas tu tau..huhu

Okeh sekian saja berita pagi ini =)

12 comments:

Salmia said...

tahniah!
rezeki kan..
siapa tahu lepas ni boleh menang besar lg..

Kancilbiru said...

wah wah tahniah yer..hehehe

Khumaera Ismail said...

wow..bestnye~!! =)
tahniah..

LIP (^_^) said...

belanja cendol aini!!..hihi

Zaharah said...

wah minta blanje..hehee..

mane pic gi air terjun tu, rugi xdpt join..

Aini said...

belanje belanje tak de...huhu

zara : Handphone dah koma masuk air terjun gunung pulai.. Tak sempat nak transfer gambar ooo.. Sadis

Zaharah said...

la baru nak tengok gambo...
makne nyer satu gambo pon xde ke? dari nset ain ke john

L@n@ said...

wah .. 100 pun jadilah kan.. sape yg nak kasi.. ye tak?..

..nOj.. said...

wah tetiba je memang. tahniah. memang betul sape tetiba nk bg 100. nak nak time tgh tak beruwang

Aini said...

ade.. kat hp ain ngan kamera kawan johana je zara =)

cik goyos said...

wah tahniah, nak join gak la :P

Zaharah said...

Oo yeke.. kena tunggu dari dorang la ni eh...huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails