Followers

Thursday, November 11, 2010

Shopping Itu Terapi Untuk Perempuan?

Wedges ini sangat gojes!

Aku tak tau ape gila mood aku bulan ni. Sangat bermurah hati menabur duit ke sana sini bulan ni. Oii betul. Balik office je ade je tempat aku nak menyinggah. Belum pun masuk tengah bulan kan, tapi aku dah terbeli 2 pasang kasut baru. Terbeli terbeli terbeli terbeli. Ter Ter dan Ter...

Dalam kepala hotak pulak tengah terbayang-bayang lagi beg idaman yang aku nampak kat satu blog ni. Rasa menyesal tak sudah sebab tangguh-tangguh nak beli. Pagi aku tengok, usha-usha harga cantik je.. Petang tengok sekali lagi dah sold out. Keciwaaaaaaa.

Kenapa kenapa kenapa otak asyik pikir nak membeli je bulan ni.. Ini gila tau. Jusco pulak tengah sale. Tapi nasib baik la aku tengah lum ada mood nak tengok dan beli baju. Benci bila try baju, saiz M dah menjadi ketat dan sendat. Benci lagi membencikan sampai tak selera nak shopping baju dah.



Hurmm aku rasa perasaan kemaruk nak membeli ni atas dorongan perasaan stress di tempat kerja ni.. Hahahahlasan.. Shopping ni macam terapi jugak bagi perempuan sebenarnye. Happy gila bila nampak sesuatu yang cantik.. Tapi tak boleh dijadikan tabiat nih. Boleh mendatangkan bahaya kepada kesihatan poket.

Dah la.. Enough for this month ok . No more shopping dah. Kecualiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Kecuali beg idaman ku ituh...hikhikhikhik... Akan kucarik hingga ke lobang cacing.

Ferempuan alahai la ferempuan....


8 comments:

Privacy_Resident said...

HAHA. Kalau untuk perempuan jadi terapi. Untuk lelaki jadi apa eh? :P

Aini said...

lelaki? haha..no komen =)

Weeda said...

weedA pun sama....stress je nak shopping..lepas shopping stress lg sebab duit habis..

chenta said...

bulan ni tak boleh shopping..kne budjet..nak beli lappy :(

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

kalo shopping tu terapi utk pmpn.. mmg tu terapi paling mahal skali utk laki tangung.. bahaya2

Aini said...

haha.. skrg belum lagi ditanggung, sampai masa nanti, mau pokai ye beliau yang menanggung itu..

SINGALAUTMETRO said...

MEnarik tentang 'ter' ialah ia datang dari kata kunci lupa. Tapi duit banyak tak apa...belilah sebelum orang lain beli..hahaha

cakes lover said...

hi,

new follower in the house..if u dont mind could u pls visit my blog too..


thanks & great blog!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails