Followers

Wednesday, November 10, 2010

Update Blog Macam Update Status Facebook


Buleh dak kalo nak update blog macam tulis status kat facebook? Boleh tak buleh la kan.. Biar lantak...

Aini Nor
Hari ni sangat bengang sampai tak ada kuase dah nak tunjukkan kebengangan.. Diamkan diri saje. Biar orang tu perasan yang kita dah malas nak peduli orang yang tak peduli kita.

Aini Nor
Keciwa kerana semalam dah aim nak beli online satu beg yang gila gojes lawa tak hinggat plus harga sangat-sangat buleh tahan kat BolsterStore Infashion. Pagi tengok masih ada, petang sudah SOLD OUT.

Aini Nor
Shaz Jazle Asmara sangat kacak. Kacak. Kacak. Kacak. Kacak. Kacak. Bleh tak jangan berlakon jadi sweet sweet sweet sweet sangat macam tu. Bikin kakak jatuh cinta saja.

Seronok ye update blog meluahkan perasaan dengan ringkas macam ni. Sebenarnye kat facebook tu aku tak de pun rajin nak update status. Baca status kawan-kawan jek.. Saje tak nak semakkan wall kengkawan.. =)

4 comments:

SINGALAUTMETRO said...

Boleh aje kak..pak cik pun baca jugak tulis macam tu

..nOj.. said...

boleh je. kalo sependek ini baca dari dashboard je

iday said...

boleh update blog,macam update facebook,,,

tapi jangan update facebook,macam update blog,,penuh kat wall..ha4

Anonymous said...

Good job. I'm definitely going to bookmark you!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails