Followers

Sunday, November 21, 2010

Soal Jodoh Tiba-tiba Menghimpit Sampai Rasa Tersepit

Biah & Rahmat

Pagi ni bukak je Facebook tengok-tengok kat wall, nampak gambar Rabiatul Adawaiyah kahwin. Kawan baik masa kat matrik ni. Cantik, suka tengok...

Scroll lagi ke bawah wall facebook.. Eh biar betul, gambar Aqmar bertunang. Cett, senyap-senyap jek. Nasib baik kat Kedah, kalo wat kat Johor comfirm merajuk aku tak dijemput..

Petang, keluar dengan Kakcik. Borak sambil makan. Kakcik kata kakak dia, Kak Diana bertunang minggu depan.. Alhamdullilah.. Bertemu sudah jodoh...

Musim cuti sekolah baru je mula, dah ramai orang terdekat dengan aku buat majlis... Biasalah, bila umur dah rasa semakin banyak ni, lagi 2 bulan nak menuju 24 tahun kan, tetiba rasa SENTAP pulak bila orang keliling dah mula bertemu jodoh..

SENTAP SENTAP SENTAP...

3 comments:

Nabiel said...

mmg sentap kan?
bila dh kwn2 rpt nk kawin..huhuhu
rse mcm di timpa ape jek ble owg tnye turn kita~huhuhu

*she's s0 e!Ra* said...

sabar..sabar..jgn sentap2..
nnt sampai jodoh, kawin lah dik :)

..nOj.. said...

heheh muda remaja lagi tu. enjoi dulu idup solo. nanti dah rase tua baru pikir jodoh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails