Followers

Monday, December 28, 2009

Gengblogger : Best, Superb & DEBOMB


Maluuuuuuuu...hehe.. Tak kire, tak kira, nak jugak cerita kat sini. Sok-sok tak dapat dah peluang ni bila gengblogger dah semakin glamer.

Hari ni dapat title blogger paling friendly untuk kali yang kedua. Tak ada lah friendly mane pun semalam, cume mybe sebab semalam hari cuti, blogger-blogger gengblogger yang lain banyak aktiviti luar lain dan kurang aktiviti blogwalking kat blog-blog others blogger kan. Yang sahaye pulak kerana telah kepenatan berkonvoi ke majlis kahwin sepanjang jumaat dan sabtu, hanya duduk kat rumah la Ahad tu, mengadap laptop dan berjalan-jalan ke blog orang untuk bace entri-entri yang best.


Tengok, sahaye cuma melawat 68 blog entri jek semalam dah dapat title tu. Padahal kalau hari-hari biasa, yang dapat title ni selalunya mesti dah melawat paling-paling pun lebih dari seratus entri. Lepas ni bila gengblogger dah semakin glamer, lagi susah nak dapat peluang tepek muka kat depan tu..huhu.. Ape pun gengblogger memang best, superb dan DEBOMB..hehe..

9 comments:

Aidi-Safuan said...

wah...gler arh.dapat title blogger paling frenly.besh2

Aini said...

haha..tapi cume melawat 68 enntri jek..huhu

..nOj.. said...

hahaha gelemer dia... tahniah tahniah

Capo Grande said...

sket pun sket lah...yg penting muka kuar....huhu...

kalau xkuar, xjumpa la blog kamu kot....huhu...

Uruchimaru @ kf said...

waa mcm artis aa pas ni kamu !

Biela Jailani said...

warh baguslah tak lama lagi femes la aini

ayisy said...

wow! bestnyer. sy tak pernah dpt sbb mls blogwalking ditambah kdg2 internet lmbab. hehe..

senorita nadya said...

tahniah tahniah.
eh eh yang bawah kamu tu rakan saya lahh, alamak bangga pula:)

missiesya said...

wah besnya..dpt title tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails