Followers

Saturday, December 19, 2009

Yeah Seronokkan Datang Opis Sorang-sorang?!

Walaweh.. Bukan hari khamis ari tu bos kate Jumaat sahaje cuti dan Sabtu harus datang kerja?? Now, saat ni aku sudah terpacak dekat office. Aku sorang sahaje. Mane cik kerani? Mane abg programmer? Mane si encik seorang lagi yang sentiasa bizi itu? Dan di manakah Bos?

Ok fine. Aku terima hakikat aku seorang sahaje di sini sampai tengahari nanti.. Semua orang terus bercuti dengan gembiranya. Dan aku kat sini akan menggunakan setiap detik untuk berblog kerana tiada mood mahu membuat kerja lain memandangkan semua rakan sekerja tidak ada di depan mata (ceh alasan semata untuk menutup perasaan malas).. Boleh gitu??

Apa-ape je la cik aini oii....

update terkini : 9.47 a.m, cik kerani dan bos sudaa masuk... sila sambung kerja dan stop merayap ke blog2 orang okeh..huhu

4 comments:

ieQa sWetLuv said...

bile da dok sorang2 mulela melayan perasaan berblogging ya.. haha

m.haziqhanif said...

haha..nasib baik drg dtg jugak

Aini said...

tau tak pe.. kalo x kul 10 saye dah cabut..huhu

zella said...

aktiviti yg mmg wajib klu gi opis hr sabtu ngeh3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails