Followers

Tuesday, December 22, 2009

Si Cilik Suri & Fesyen

Suri

Kenal budak cekenet ni? Pernah baca pasal budak kecik yang sangat comel ni? Dia la Suri, anak kepada Tom Cruise dan Katie Holmes. Suka sangat tengok gambar-gambar die yang bersepah dekat internet. Selain sangat comel, Suri ni juga beruntung sebab mak ayah die tak kisah berbelanja berapa saje untuk anak kesayangan diorang ni. Kat bawah ni ade beberapa info tentang Suri. Apa yang menarik pasal si Suri ni ialah;

1. Dia telah dinamakan sebagai bayi paling berpengaruh di dunia oleh majalah Forbes.

2. Terkenal dengan gaya potongan rambut dan pakaiannya yang berjenama.

3. Mendapat jolokan ikon ‘fashionista’ cilik. Mana taknya, Suri ni selalu sangat pakai pakaian yang terbaik rekaan pereka-pereka terkemuka.

4. Memiliki almari baju yang dipenuhi koleksi pakaian berjenama bernilai 3 juta dolar.

5. Cruise dan isterinya, Katie Holmes telah menempah pakaian hasil rekaan nama-nama besar dalam industri fesyen untuk anak diorang ni.


Gilak tak gilak la kan untuk anak tersayang.. Daripada penampilan si Suri ni masa kecik ni, boleh tak korang bayangkan macam mana si Suri ni bila dah besar? Mest meletop & debom kan.. Lagi gambar Suri di bawah ni.. Tengok la fesyen dia, kasut dia... Pehh..


Adik Suri, nak satu dik baju u tu.. Akak nak gadai, pastu boleh akak beli-beli baju baru satu almari, maklumla baju u kan sume mahal-mahal blake .hehe..

10 comments:

ayisy said...

Salam. Aik! Dah besar budak ni. Untungnya budak ni kecik2 dah dpt pakai style2. hehe.. Saya kecik2 dulu jln2 pakai track suit jek. :P

Akuro San said...

lucky girl~ :)

xyncaholic said...

comel anak die ni..dah besar kompom jadi model..huhu..

Ery Farieha said...

stylo sungguh budak ini~
kecik2 da pkai heels. aduyai. kalah eden. haha

Aus said...

so cute !!

ocha said...

muka sebijik muka katie holmes kan..=D...

sgt2 comel...^_^

Eyriqazz said...

Comelnya.Suri tak iras tumpah wajah Tom Cruise..

P/s :lagi mudah nak komen kalau takde word verification

ieQa sWetLuv said...

lor da beso da budak ni rupenye.. baru perasan hehe.. cyte bergaye sakan cam org da beso la dia.. untung dia kot da kaye..hehehe

Sendra said...

orang sekarang dah tak pandang katie holmes dgn tom cruise lagi..depa semua dok pandang suri ja la ni..haha..tapi budak tu klu pakai baju buat dari kain guni pun nmpak cantik..sebab dia mmg natural beauty lahh..hurmm..

Anonymous said...

Suri so beautiful;-).bila tengok suri teringat mia plak. Kanak kanak yg comel kat malaysia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails