Followers

Sunday, December 20, 2009

Saya Jua Mahu Bercuti

Langkawi...Huuuuuuuuu...

Hujung-hujung tahun macam ni, mood mahu bercuti memang melonjak-lonjak dalam kepala. Teringin sangat nak pergi Langkawi. Jalan-jalan ke blog orang, terbaca plak enri pasal percutian seorang akak ni kat Langkawi. Best sungguh.. Huwaaaaaaa..saya jua mau cuti-cuti Malaysia kat Langkawi.. Ape yang best sangat kat Langkawi ni? Macam la aku pernah pergi yang nak cakap best sangat tu kan.. Ntah la, walaupun tak pernah pergi, tapi keinginan tu meluap-luap la..

Kalo sebut pasal Langkawi, yang pertama dalam otak ialah cokelat..hehe. Sebab orang kalo balik dari Langkawi mesti bawak cokelat sebagai buah tangan.. Lepas tu cable car la, makam mahsuri la, Dataran Helang semua tu buat aku rase teringin sangat nak ke sana. Bila agaknye rezeki aku nak sana...


Cokelat yang menggoda - Gambar sumber dari blog tr33gonometri


Cokelat yang menggoda lagi - Gambar sumber dari blog tr33gonometri

Juga teringin nak ke sini..

Bukan tak pernah plan ngan menber-member nak pergi cuti-cuti Malaysia ramai-ramai, kasi meriah gitu.. Tapi masalah la pulak bila masing-masing ade destinasi pilihan sendirik, haru nak berebut-berebut pilih destinasi. Ok fine. Susah-susah sahaye pergi sorang-sorang je k nanti membawa diri dan hati yang duka lara ini..hehe

Siape ada pekej-pakej best untuk holiday ke Langkawi??

p/s : Ade orang tu cakap nak bawak kite cuti-cuti Malaysia Kat Cameron Highland, tapi haram, tunggu-tunggu tak jadik2 ni sampai sekarang.. (Pesanan untuk orang itu : Sila terasa OKEH..huhuhu)


9 comments:

.:fifi:. said...

nak ikut boleyh??huhu

PrinCe_TopEx said...

jgn lupe bwk kitew kalo nk p bercuti..
hehehehehhe...

Nabiel said...

klu g sne ckp tau!..
nk kirim cekelat~hehehe:P

Aini said...

Yok kite wat rombongan cik kiah ke Langkawi...yuhuuuuuuuu

Mybabah said...

Assalamualaikum. Dengan hormatnya saya menjemput anda bertandang ke blog saya dan blog isteri saya http://www.teacherrahila.blogspot.com kerana di sana mungkin ada mutiara yang anda cari selama ini. Sekian, terima kasih.

AzuanBudakPandai said...

best woo p langkawi..

kawie2020 said...

hehehehehe.. aku pon nk gi langkawi gak.. tp x tahu bile.. hehehehehe..

Didi Nadhirah said...

next year i nak pi sabah lalallala

Aini said...

cik didi, jgn lupe ajak i ye bile nak g sabah 2..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails