Followers

Monday, September 27, 2010

Cerita Hujung Minggu

Niat hati nak upadate blog cerita hujung minggu yang baru lepas ni. Tapi sangat bizi ni kat opis. Nak update entri baru mesti nak letak gambar baru best. Nak letak gambar kena transfer dari handphone. Nak transfer dari handphone kena cari cable, nak cari cable kena amik masa, nak transfer pun amik masa.

Oleh yang demikian, karang-karang la tak pun malam nanti je la entri bergambarnye itu.. Sekian terima kasih=)

1 comment:

kodok hijau the ghost writer said...

photostat jer..hish manyak alasannya hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails