Followers

Tuesday, September 28, 2010

Teacher Shida Yang Makin Glamour

Sape-sape yang kaki facebook rasanya ramai yang dah kenal dengan Teacher Shida yang rajin upload video miming dia tu. Kelakar oo teacher Shida ni.. Selamber dan sempoi habes! huhu.. Wah sekarang dah makin maju, siap ada fan page Teacher Shida lagi kat facebook sekarang.

I love making myself and other people happy with my miming videos. Tu kata teacher shida. Kepada yang tak suka tak payah la tengok..huhu. Kepada yang nak ketawa, sila la tengok video miming teacher shida =)


Teacher Shida miming Cek mek Molek


Teacher Shida miming lagu Jahat - Stacy


Teacher Shida miming lagu Yank - Wali Band

Oh ada lagi video miming teacher shida ni. Nak tengok yang lain pergi la kat facebook teacher shida ni.

4 comments:

kopimacy said...

ade dengar, saja tak tgk ag.huhu

al-lavendari said...

tak dapat pun tengok videonya !

Khumaera Ismail said...

mcm2 aje..hehe~

Yiedpozi said...

Nasihat Yied kepada cikgu Shida: Sepatutnya cikgu menunjukkan sifat yang baik dan menjadi contoh kepada pelajar. Harap2 cikgu menilai sendiri yang mana baik dan yang mana buruk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails