Followers

Saturday, September 18, 2010

Contest Baju Raya Itikkejam


Hai. Makan kuih raya ke cik kak cik abang. Sudah-sudah la tu. Makin kembang badan nampak..haha. Cakap orang aku pun sama je. Baik minggu raya macam ni aku tertarik nak join kontest yang diajurkan oleh itik kejam ni iaitu kontest baju raya itikkejam.

Senang je kontest ni. Tak ada slogan bagai. Just tepek gambar kamu dan baju raya saje. Jadi gambar yang aku pertaruhkan adalah gambar kat atas ni la... Gambar baju raya tahun ni la. Masa ni hari raya pertama kat kampung.

Ok kreatifnya gambar ni kan cik itikkejam, saye berjaya memberikan kesan sedikit kurus kepada badan saya tanpa perlu pergi ke London Weight Management atau pun slim centre yang lain. Hanya perlu tarik nafas dan letak tangan di pinggang ketika snap gambar untuk mendapatkan kesan itu..haha

Baik, sebagai syarat, jangan lupa tepek gambar ni dalam entri kontest kan. So dah setle. Eh lupa plak, kena tag 3 orang member kan. Oleh yang demikian, saya nak tag CiklilyPutih, Nabiel dan juga elissme.

Ok, siap =)

7 comments:

Notami said...

salam..hye aini! chaiyok! chaiyok!
notami pon join gak contest ni.. (^_^)

Nabiel said...

ohhh..tidakkk~hehehe..
aini..biel ade gmbo raye separuh jek..
kre buleh gak ke tuh?hehehe

Didi Nadhirah said...

sape yg join contest ni... mesti yg dalam kete tu kan

kodok hijau the ghost writer said...

lawanya keta...

CikLilyPutih said...

ok ok, nanti kite join gak tau

NeenaAnuar said...

nice baju rayaa.. I loikke the colour and design... good luck dear! :D

GIM said...

Jemput datang ketempat ku, jangan lupa aktivasi member ya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails