Followers

Friday, September 24, 2010

Diet Lagi? Kali Ni Kerana Di Cabar!


Cuba cakap betul-betul, saya ni gemok ke?

Gemok la.. Badan Besor.

Betul ke ni. Gemuk sangat ke saya ni?

Tak la, tapi gemok la.

Habis tu tak cantik la saya ni?

Cantik. TAPI GEMOK.

Betul ke gemok?

Gemok la.

Sampai hati. Gemok tu macam si B*** tu. Saya kurus lagi.

Cuba tengok gambar masa matrik, tu baru kurus.

Memang la. Masa first time kita jumpa gemok tak?

Kurus Je

Cantik?

Cantik Sangat-sangat.

Yela tapi sekarang berat dah naik dekat 10 kg. Benci. Nak pergi derma lemak la nanti.

Nak derma kat mane?

Kat kak cik yang keding tu.

Boleh ke?

$&^%#$%^%&

Lanjutan dari isu itu, beliau telah mencabar sahaye untuk menurunkan berat badan macam masa pertama kali berjumpa. Dannnnnnnnn jika sahaye berjaya, maka dia akan menunaikan IMPIAN RAHSIA sahaye dengan segera! Ya Segera!

Apa IMPIAN RAHSIA tu? Cuma kami berdua yang tahu. Nak tau apa IMPIAN RAHSIA tu? Eh anda ini, dah kate rahsia kan, mana boleh bagitau. Sampai masa baru boleh beritahu. Mantik la beliau kalau mungkir janji ye kerana sahaye tengah bersemangat gila vavas ni..


Diet bermula hari ni. Oh baru setengah hari berdiet sudah terasa ringan sedikit. <--- Sila muntah. Perasaan si perasan =)

4 comments:

mai aliyah said...

ala bestnye dapat tunaikan impian rahasia tue huhu~..
semoga berjaya noi..jgn minum ais t cpat kembang2..=)

Azwan Azmi said...

lorh...gemok itu cute apa...apa-apapun baca my blog

nur anis said...

gudluck berdiet...yg penting jgn smpai bahayakan kesihatan..^_^

Anonymous said...

Simple enough

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails