Followers

Saturday, September 4, 2010

Katy Lim Li Lian Hina Islam Di Facebook. Melampau.


Ada yang kata keratan status dan komen facebook Katy Lim Li Lian ni di edit guna photoshop je, tapi yang pasti satu laporan polis dah dibuat. Kalau perkara ni betul, harap pihak berkuasa cepat-cepat lah ambil tindakan. Kata-kata Katy Lim Li Lian kat facebook tu memang melampau kan.

Hurm.. Mungkin juga penggunaan Facebook perlu dipantau untuk mengelakkan lebih banyak kontrovesi yang tidak menyenangkan hati pihak lain tercetus lagi. Ape la hina Agama orang, hina Allah. Manusia tak tahu hormat macam tu patut di ajar, diberi pengajaran. Nak sangat ke kita rakyat Malaysia ni bergaduh sesama sendiri.

PUTRAJAYA 3 Sept. - Gerakan Pemuda Prihatin Putrajaya (Gempur) hari ini membuat laporan polis berhubung satu akaun laman sosial Facebook yang dikesan menghina Islam dan Allah menggunakan kata-kata kesat.

Presidennya, Mohd. Hisamudin Yahya berkata, polis perlu menjalankan siasatan segera ke atas akaun Facebook yang didaftarkan dengan nama Katy Lim Li Lian kerana pemilik akaun itu telah memaparkan komen yang menimbulkan kemarahan umat Islam.

"Walaupun laman web ini telah ditutup dan tidak boleh dibuka, tetapi terdapat blog lain yang memuatkan keratan komen daripada Facebook Katy Lim Li Lian.

"Komen-komen ini tidak bertanggungjawab, bersifat provokatif dan nampaknya berniat untuk menghasut bagi menimbulkan kemarahan orang Islam dan orang Melayu.

Sumber - Utusan Online

11 comments:

Nabiel said...

Rasenye gambo tuh bkn tuannye tuh~
maybe di salah gunakan gambar orang laen..huhuhu..
ade yg saje nk laga2kn antara kaum nie kan?dia rase puas bila bt mcm tuh~naseb baek Allah tuh Maha Penyayang..klu tdk, mau dh kne sambar petir tuhh..

Khumaera Ismail said...

kt fb bkn aje kecoh psl tu..psl org melayu murtad pun dh berlambak2..selambe2 je announce kuar islam dlm fb..ape nk jd org zmn skrg nie..

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

mati lagi baik..

taire said...

apa da bising saja

qaslun said...

tq la sbb keluarkan isu ni..sbnrnya ada bnyk lagi penghinaan yg dorang da buat kat agama islam..contohnya, satu video tu, dr malaysia sendiri, dorang hina cara islam bersolat..cuba check kat youtube..

hamzah ian said...

entah la.. adoi..

Anonymous said...

aiyo~~~~
totally no respect at all...

who is this fellow....

very rude.

muhammad amzar said...

fuck u katy !!!!!!! lam facebook bleh la ang kta cam tuh ........ ang kta dpn2 kmi tngk ...... butuh pak ang

Anonymous said...

Yes! Finally something about radio alarm clock iphone.



Also visit my website; spiele spielen

Anonymous said...

Usually, a brand new website takes about six months to one year to appear in the SERPs of Google, assuming the service provider is worth their salt.
The objective is to arrange your passions as carefully as possible
with your online promotion company. It's a competitive world out there on the world-wide web, but SEO consulting can help you dramatically improve your odds of being found in the din and getting your message across. SEO (search engine optimization) and keyword density are terms that scare many a writer who want to write for the internet. It's so important because once customers
begin seeking your product or service you will want to have favorable words
making your search results optimized. The major preference is for offshore SEO
companies as they offer SEO at the most competitive prices.
They make their strategy according to the audience
their client is targeting. The thing that needs to be emphasized
is to create text of your website in such a way that the algorithms find
them easily. Make buying easy for the customer and they will return often.
Be sure that the SEO outsourcing company you hire is capable of communicating properly.
They want to know things about how to create effective copy,
general marketing tips and maybe even stuff about social media.

For instance, how many TV viewers then came to your car lot and purchased a vehicle.
Let us assume that at this point you have 6
keywords. Regardless of whether you like it, love it, or hate it, social media
has become a major player in the SEO world, and it is a
costly mistake to ignore it. And, as more and more
companies move larger portions of their advertising budgets to internet marketing, there
is an even greater demand for their skills.
G) SEO basics -Image 6: Open Google. Today, it is necessary
that you scout the market for the best SEO Host that can help you achieve
this. SEO is becoming the most rewarding career nowadays. The
content must complement the theme of the website design. If customers like what they
see, they just might go on reading.

Here is my page; rene-stoecklein.kilu.de

Anonymous said...

I absolutelу loѵe уοur webѕitе.
. Pleasant сoloгs & theme. Diԁ you buіld
this ѕite yourself? Pleasе reply back as I'm planning to create my own personal blog and would like to know where you got this from or exactly what the theme is called. Cheers!

my webpage :: visit the up coming post
my web page - klicken Sie auf die bis kommenden Webseite

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails