Followers

Tuesday, May 4, 2010

BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu

Baik.. baik.. sahaye join contest lagi walupun tak pernah menang..haha. Contest kali di anjurkan oleh mekchu. Untuk mendapatkan syarat-syarat penyertaan bagi Best Vacation Photo Contest By Mekchu ni, silalah ke blog beliau di sini. Berikut merupkan gambar yang di pilih.

Tempat percutian ialah Teluk Ramunia, Kota Tinggi Johor. Ok percutian kali ni memang super duper best gila sebab dia merupakan reunion kelas kitorang yang paling lame la kitorang buat setakat ni. 2 hari satu malam.. <---lama lah sangat kan..

Kegembiraan & Kegilaan Terserlah

Sangat happy masa kat sini. Belah petang kitorang main sukanneka ala2 budak tadika, tiup-tiup tepung bagai. Malam pulak buat bbq sambil berborak tak hingat dunia. Memang seronok sangat-sangat. Ye la kan, bukan senang nak kumpul reramai cam tu. Dengan perangai gila-gila masing-masing yang tak berubah..huhu

Lihat la betape happynye kami =)

Terlebih sudaaaaaaaaaa... Time sukaneka =)

Bercerita pasal reunion ni rindu pulak kat budak-budak zaman sekolah ni sume.. Haiyaaaaaa.. Geng, jom buat reunion lagik!

Baik untuk melengkapkan syarat, berikut adalah butiran yang diperlukan :
Nama : Aini
Tempat Percutian : Teluk Ramunia, Johor
Tarikh : Err.. Bulan 8 Tahun 2009

7 comments:

NeenaAnuar said...

memang terserlah kecerian you ollzz semua dlm gambar2 tu...

menarik gak contest.. nak joint ker tak nie... hehehee...

Nurhidayah Shamsury said...

kak neena 2 confirm joint punye..die punya vacation nala gle..kan kan kak neena..

mommyYen said...

bes nyer jumpa geng lama kan..kalo chit chat tu memang tak ingat org len dah..hehe

churalliya said...

neena, jom la join..

sorry aini, saya lak yg jawab.. hehe
mmg ceria gmbr2 tu.. fening la kepala nak pilih.. tapi kan, dah jd follower mekchu belum? atau mata mekchu ni dah x nmpk? hehehe...

Aini said...

kak neena berlambak gambar vacation yg best.. comfirm kalah sume org kalo die msuk..hehe

mekchu : Dah..dah... hehe =)

ASaDa RyutaRo said...

huwaaa... gambar sungguh mantap!!

gud luck!

nti nk join gak.. tp skrg tgh nk pilih gambar mana yg nk d pertandingkan..

hahaha..

nantikan kemunculannya.. lalala~

NeenaAnuar said...

Aduhh!! sabaq deq non sabaq! hahaha...

Hidayah:
akak kalau contest yg bergambar nie memang rajin jerk nak joint... senang tak yah pikir banyak2... hihihi... tapi buat masa nie belum pun draft lagi tuk contest nie! huhuhu....

churalliya:
hihihi.. Insyallah... nanti I gie godek2 gambar yek!

Aini:
alololololo... jgn ckp camgitu... tak jugak taww... dah 3 contest akak joint.. tapi satu pun tak menang 1st place! so far takat shorlisted & 1 lagi atas pilihan juri! haaaa.. seee tak semestinyer akak menang nyer... tengok contest yg akhir akak joint tuu.. yg The Perfect Vacation Giveaway tuu.. tetap akak tak menang taw! hehehee... so bende nie agak subjective kann... apa pun.. kite joint just for fun kann.. kalah menang tu soal kedua.. yg penting kite enjoyyyyyyyyyy!!! hehehee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails