Followers

Friday, May 7, 2010

Video Kantoi Whatever - Adflin Shauki



Rasanya ramai kot yang dah tengok dan dengar video Afdlin Shauki nyanyi lagi Kantoi yang di popularkan oleh Zee Avi kat AIM hari tu kan. Rentak masih same, tapi lirik yang di ubha sikit versi balasan si lelaki kepada aweknya yang tak reti bahasa. Haha memang Kantoi Whatever betul. Sangat best.. Sila layan.

13 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha..

ni 1st time tengok! best!

"u ugut nk tunjuk video itu.."

no wonder la mak i pun x suka u.. adeh2..

Akif Mazlan said...

aku baru tgk jer ni, tapi lawak gler, hahahaha

illafira said...

mmg best and kelakar sangat

illafira said...

mmg best and kelakar sangat

Bebolada said...

memang lawak... awatnya tak paham-paham... I ada versi Afdlin and Zee.enjoy tengok depa..

fiD said...

macam best kan.....

NeenaAnuar said...

memang besttt!

sayang said...

permulaaan AIM memang best , part yg aflin jadi noh , adibah jadi lan meet uncle husein memang best gila !!

tp lama2 aim bosan sikit .. huhu

INTANKUTERPILIH said...

hehehe..memang best aflin nie...

nad's said...

hahahaha...
really funny~

aritu xsempat tgk sbb da tertdo..kihkih

tq :) sbb upload kt cni <3

Nazz@Purple said...

hehehe..memang layan..aritu tak sempat tgk AIM

L.Lawlett said...

teringat Allahyarham DIn beramboi~

zaiMi said...

best kan lagu afdlin tu? mesti zee avi tak sangka afdlin nak buat lagu macam tu. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails