Followers

Wednesday, May 12, 2010

Bila Buffered Earning Tidak Lagi Kunjung Tiba



Sedang berkira-kira mau cash out saje earning nuffnang itu setelah sekian lama menunggu buffered earning baru yang tidak lagi kunjung tiba ke belog ini. Mengapakah? Apakah dosaku terhadap mu nuffnang =( Sampai hati menganaktirikan aku.

Hari tu sekali datang tak beringat, lepas tu harem tak muncul lagik.Tak ape lah, tak perlu tamak, cash out kan aje yang ni. Cukup la buat tambah-tambah untuk bayau kos nak ikut mek didi dan rakan-rakan meronggeng ke Tioman nanti kot. =)

Agak-agak kalau tekan link cashout tu petang ini, bile pulak gamaknye cek nuffnang tu nak sampai ke peti merah depan rumah bernombor 15 aku itu? Kate orang makan sebulan dua jugak baru cek tu sampai.. Itu kata orang la.. Beruk tak cakap pe2 pulak sebab die tak ade blog.. =) Ape pulak kate korang?

11 comments:

Kancilbiru said...

Simpan la dulu...

jfook said...

it's ok, keep it up! You're doing well!

..nOj.. said...

weh byk dpt project alpha punye duit yek. patut la dia x bg buffer dh. hehehe.

kalo cash out arini, 2 bulan lg baru dpt duit. amacam? sempat ke nk ikut didi pg tioman. hehe

SyAmSuL AnUaR said...

sabar je...

ApekxHensem™ said...

hehehe sabar..itu buffer mau tido dulu..nnti ada balik..

LIP (^_^) said...

sungguh tak berapa nak paham benda ni until now

-telordibasuh- said...

nuffnang dah kene hach..hack

Sharinginfoz said...

dia dah penat le tu, nanti datang le kembali.....

Pendidikan VS Pengalaman Kerja

princeduyong said...

cari jalan lain pulak...jual kerepek ke...

Shukor said...

wahh..banyak gak rezeki dpt..huhu..saya pn belum pernah rasa lgi.bru je seminggu 2 ngan nuffnang :P

Nazz@Purple said...

dah boleh cash out..kira bnyak jgk la tu kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails